Ajoissa toteutettu pyörähuolto pitää pyörän ja polkijan turvassa

Nyt on hyvä aika tuoda pyöräsi huoltoon
pyörähuolto

Ajoissa huollettu pyörä on toimiva ja turvallinen 

Säännöllinen pyöränhuolto on erittäin tärkeää. Ilman pyörän katsastamista polkijan turvallisuusriskit sekä pyörän kuntoon liittyvät riskit kasvavat. Ajoissa huollettu pyörä on turvallisempi, ja sitä on miellyttävämpi ajaa. Älä jätä korjaamista viime hetkelle, vaan tuo pyöräsi meille huollettavaksi. Voit tilata huollon myös ystävälle tai perheenjäsenelle lahjaksi. 


Antilla on yli 25 vuoden kokemusta pyörien huoltamisesta. Rovaniemen Mountain Bike Center perustuukin tämän osaamisen ja ammattitaidon ympärille.

Miten huoltaa pyörää itse?

Pyörän kunnossapitoon liittyy monta vaihetta. Pienet korjaustyöt, kuten renkaiden vaihdot tai keväiset huoltotoimenpiteet, ovat vaivattomia tapoja huoltaa pyörääsi. Aina silloin tällöin on kuitenkin hyvä tuoda pyörä myös ammattilaisen näytille varmistaaksesi pyöräsi kunnon. Huollata pyöräsi ammattilaisella säännöllisin väliajoin. Usein pyöräilevälle huoltotarve on suurempi.


Myös pyörän puhtaana pitäminen on tärkeää pyörän kestävyydelle. Säännöllinen pesu voi vähentää huoltotarvetta ja olla näin myös taloudellisempaa. Perusteellinen pesu ja ketjujen öljyäminen auttavat pyörää pysymään paremmassa kunnossa. 

Tuotemerkkejämme

Trek, Tunturi, Helkama, Nishiki, Hipike, Monark, Cresent