Laaja valikoima sekä kaupunki-että maasto sähköpyöriä. Tervetuloa tutustumaan Rovaniemellä

Tule katsomaan sähköpyörämallejamme tai soita ja kysy saatavuudesta
polkupyörä

Rovaniemen Mountain Bike Center tarjoaa sähköpyöriä kaupunkiin ja maastoon. Pyrimme laajentamaan maastoon sopivaa sähköpyörävalikoimaamme tulevaisuudessa. 


Edustamiamme sähköpyörämerkkejä ovat Haibike, Helkama, Tunturi ja Trek. Sähköpyörien kehitys on tuonut mukanaan parantuneet tekniset akku- ja sähkömoottoriratkaisut. Sähköpyörää ostaessa kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen, sillä tekniikoissa on suuria eroja. Myös malleja on valtavasti, mutta pitkä käyttöikä ja turvallisuus saavutetaan vain laadukkailla akuilla ja osilla.

Sähköpyöräilyn mahdollisuudet

Sähköpyörää poljetaan itse. Verrattuna perinteiseen pyörään suurimpana erona on sähkömoottorin tarjoama lisäpotku jokaiseen polkaisuun. Eteneminen on entistä sujuvampaa, etenkin mäkisessä maastossa. Työmatkat sujuvat mukavammin, ja sähköpyörällä voi tehdä entistä pidempiä pyöräretkiä.

Pyöräilyn hyödyt


Pyöräily tarjoaa rajattomasti mahdollisuuksia ja innostaa aktiiviseen elämäntapaan ja hyvinvointiin. Monet kuntoilua ja liikuntaa edistävät tahot ovat aloittaneet leikkimielisiä kisoja ja kampanjoita, joiden tavoitteena on pyrkiä kannustamaan ihmisiä arki- ja hyötyliikuntaan sekä kohti aktiivisempaa elämäntapaa. 


Jos pyöräsi renkaat ovat puhki tai vaihteisto pitää pahaenteistä meteliä, tuo pyöräsi näytille. Antti on korjannut monenlaisia pyöriä jo yli 25 vuoden ajan.

Lue lisää pyörähuollostamme

Tuotemerkkejämme

Trek, Tunturi, Helkama, Nishiki, Hipike, Monark, Cresent