Polkupyörät ja lisävarusteet pyöräilyyn kaikille asiakkaille

Tule tutustumaan liikkeeseemme, niin etsimme sinulle sopivan polkupyörän
sähköpyörä

 Mountain Bike Centerin tavoitteena on myydä laadukkaita polkupyöriä laajalle asiakaskunnalle. Erilaisilla pyöräilijöillä on erilaiset tarpeet. Me otamme huomioon jokaisen yksityiskohdan, jotta löytäisimme sopivan pyörän juuri sinun elämäntyyliisi. Pyörän hankintaa ei kannata tehdä netissä, sillä paikan päällä voi keskustella ammattilaisen kanssa vaihtoehdoista ja koeajaa eri malleja. Edustamiamme pyörämerkkejä ovat Crescent, Haibike, Helkama, Monark, Nishiki, Tunturi ja Trek.


Oikean pyörän valintaan vaikuttavaa moni kriteeri. Koko on yksi ajomukavuuteen vaikuttavista tekijöistä. Eri kokoisia ratkaisuja voidaan koota muuttamalla esimerkiksi renkaan tai rungon kokoa. Pyörän malli on tietenkin yksi tärkeimmistä seikoista, joiden perusteella pyörä valitaan. Polkupyörän on oltava tarkoituksenmukainen, säädetty käyttäjän ajotyyliin sekä vastattava käyttäjänsä tarpeisiin.

Pyöräily kuuluu kaikille

Haluamme tarjota erilaisia ratkaisuja monenlaisille pyöräilijöille. Pyöriä on tarjolla eri hintaluokissa moniin eri tarkoituksiin. Meiltä löytyvät myös käytetyt polkupyörät uuden veroisiksi kunnostettuina. Laaja hintaluokkamme tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden pyöräilyyn. Kun ostat pyörän meiltä, voit luottaa sen turvallisuuteen sekä luotettavuuteen. Ostaessasi uuden pyörän voit tuoda vanhan pyöräsi vaihtoon.


Polkupyöräilystä on moneksi 

Pyöräily on helposti lähestyttävä ja hauska harrastus koko perheelle, ja laji tarjoaa myös tehokkaan treenin urheilullisemmille. Leppoisa pyöräretki antaa mahdollisuuden nautiskella maisemista sekä pysähtyä luonnon helmaan juomaan kupin kuumaa kahvia tai pitämään eväsretken koko perheen kesken. Pyöräily tarjoaa myös loistavan tilaisuuden viettää laatuaikaa niin itsesi kuin rakkaittesi kanssa.


Kenties sähköpyörä onkin sinulle paras ratkaisu 

Kehitys sähköpyörien saralla on ollut nopeaa viime vuosina, minkä takia olemme lisänneet mallistoomme monia uusia sähköpyöriä.

Tutustu tarkemmin sähköpyöriimme

Tuotemerkkejämme

Trek, Tunturi, Helkama, Nishiki, Hipike, Monark, Cresent