Mountain Bike Center tarjoaa perinteiset pyörät ja sähköpyörät Rovaniemellä

Täyden palvelun pyöräliike palveluksessasi
sähköpyörä

 Mountain Bike Centeristä saat pyöräilyyn liittyvää asiallista palvelua nopeasti ja huolettomasti. Pyörien ja pyörähuollon lisäksi tarjoamme valikoiman varaosia sekä pyöräilytarvikkeita. Merkkeihin kuuluvat muun muassa Shimano, Sram, Bontrager, Rockshox, Schwalbe ja Met. 


Aktiivisena maastopyöräilijänä liikkeen omistaja Antti tuntee pyörät sekä niiden erikoisominaisuudet. Hänelle pyöräily Rovaniemen ja Lapin alueen maastossa ja ilmastossa ei ole uutta. 

Apua oikeanlaisen pyörän valinnassa

Maasto- vai city-pyörä? Pitäisikö valita uusi vai käytetty pyörä vai kenties sähköpyörä? Millainen pyörä sopisi sekä maastoon että kaupunkiajoon? Onko tarvetta kiinnitettävälle pyöränistuimelle? Minkä kokoisen kypärän tarvitsen?


Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen Mountain Bike Centeristä Rovaniemeltä. Antti ohjastaa sinua omaan tilanteeseesi, elämäntapaasi sekä tarpeisiisi sopivan pyörän valinnassa. Laadukkaaseen pyörään on viisasta sijoittaa, sillä se kestää pitkään ja sitä on miellyttävä ajaa.  

Vinkkejä ja ratkaisuja ongelmatilanteisiin

Onko pyöräsi jäänyt vähälle käytölle rikkoontuneen osan tai muun ongelman takia? Ehkä pyöräily ei ole tuntunut hyvältä vaihtoehdolta mukavuussyistä? Myös pyörän vaihtaminen mukavampaan uuteen tai käytettyyn malliin voi auttaa. Näihin tilanteisiin ratkaisu löytyy Mountain Bike Centeristä.

Tutustu tarkemmin pyörämalleihimme

Tuotemerkkejämme

Trek, Tunturi, Helkama, Nishiki, Hipike, Monark, Cresent