Tarinamme polkupyörien parissa sai alkunsa jo 26 vuotta sitten Rovaniemellä

Vieraile liikkeessä. Tervetuloa!
pyörä

Tiesitkö tämän?
Liike perustettiin jo vuonna 1994. Antti harrasti tällöin maastopyöräilyä kilpailumielessä, mutta Rovaniemen alueelta ei löytynyt laadukkaita välineitä. Täten kolmen miehen kesken syntyi pian ajatus pyöräliikkeestä, jonka tavoitteena olisi myydä laadukkaita välineitä laajalle asiakaskunnalle.

Muutaman vuoden jälkeen Antti jäi liikkeen omistajaksi. Alun perin myös lumilaudat ja muut urheiluvermeet olivat mukana valikoimassa, mutta kysynnän hiljennyttyä liike muotoutui pyöräilyn erikoisliikkeeksi.


Näin harrastuksesta tuli työ ja Mountain Bike Center sai alkunsa. Koko yrityksen pohjalla on rakkaus lajiin ja halu jakaa hyviä pyöräilykokemuksia monelle Rovaniemen alueen asukkaalle ja vierailijoille.

pyörähuolto

Ajankohtaista

Tällä sivulla julkaisemme uusimpia uutisia polkupyöristä ja pyöräilystä ja tiedotamme myös tulevista tapahtumista.

Koronavirustilanteen vuoksi sähköpyörien koeajotilaisuuksia on valitettavasti jouduttu siirtämään. Liikkeen valikoimissa runsaasti sähköpyöriä.


Tarjouspyöriä tarjolla runsaasti Helkama, Tunturi ja Trek pyörämerkeistä. 


Pyöräilyn terveysvaikutukset

Pyöräilyllä on monia positiivisia terveysvaikutuksia niin keholle kuin mielelle. Pyöräillessä suuret lihasryhmät tekevät kovasti töitä ja sydän pumppaa lihaksiin happirikasta verta vahvistaen sydän- ja verenkiertoelimistöä. Pyöräily on loistava tapa tuoda hyötyliikuntaa arkeen ja viettää omaa aikaa kauniissa Suomen luonnossa. Tästä linkistä pääset lukemaan aiheesta tarkemmin UKK-instituutin sivuilla. UKK:n tavoitteena on tuoda lisää tietoa ja osaamista terveysliikunnan edistämiseksi.


Netti on pullollaan ohjeita oikean pyörän valintaan, mutta liikkeessämme Antti palvelee sinua mielellään ja antaa kokeneen asiantuntijan vinkit aiheesta. Hänet tavoitat parhaiten soittamalla tai pistäytymällä liikkeeseen. Antti neuvoo oikean ajopelin valinnassa, korjaa ja huoltaa polkupyöräsi kuntoon sekä myy myös tarvittavat varaosat.

Tutustu tarkemmin palveluihimme

Tuotemerkkimme

Trek, Tunturi, Helkama, Nishiki, Hipike, Monark, Cresent